Tomato Torrent

Tomato Torrent 1.5.1

Eenvoudige en betrouwbare torrent client

VOOR

  • Zeer stabiel
  • Gebruikt weinig geheugen
  • Creëer je eigen torrent-trackers

TEGEN

  • Geen menu met downloadoverzicht
  • Downloads pauzeren onduidelijk aangegeven

Uitmuntend
8

Het gratis Tomato Torrent is een vederlichte BitTorrent-client met een snelle no-nonsense downloadmentaliteit. De applicatie volgt het succesvolle torrentprotocol: bestanden komen via meerdere gebruikers in kleine stukjes bij je binnen. Waar gevestigde torrentprogramma's als Vuze en uTorrent een uitgebreid iTunes-achtig gebruikersmenu hebben, beperkt Tomato Torrent zich tot het broodnodige.

Bij het opstarten schotelt het programma je een venstertje voor dat toepasselijk "Tomato Starting Point" heet. Hier open je een torrent óf creëer je er juist zelf één. Voor elke nieuwe download krijg je een klein schermpje met informatie over de stand van zaken. Tomato Torrent heeft dus geen menu met een overzicht van alle downloads tegelijk. Bij de instellingen voer je zo nodig enkele beperkingen in wat betreft uploadsnelheid en -capaciteit.

Tomato Torrent voorziet de gemiddelde gebruiker van alles wat nodig is om lekker te torrenten. Het ligt dan een beetje aan jouw smaak of deze applicatie bij je past. Tomato Torrent is zeer stabiel en gebruikt ontzettend weinig geheugen. Daar staat tegenover dat je het moet stellen zonder een menu en zoekfuncties.

Als je een lichte en betrouwbare torrent client wil, dan is Tomato Torrent een echte aanrader. Het programma ontbeert een menu met allerlei getalletjes en grafiekjes; het is aan jou of je dit als sterkte of zwakte beschouwt.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor Mac

Meer
Tomato Torrent

Download

Tomato Torrent 1.5.1

Beoordelingen about Tomato Torrent